Toppmeny

BRF Sockertoppen Nyhetsbrev september 2016

Fönsterbyte

Semestrarna är över och vi är mitt uppe i fönsterbytet. Alla kommer att få besked tre till fyra dagar innan bytet. Vi har fått indikation på att det kan bli smutsigt då de gamla fönstren sågas ut. Så ett tips är att köpa täckplast för att skydda sina inventarier. Finns att handla på de flesta byggfirmor så som Jula, Hornbach, Byggmax etc. De som fått sina fönster bytta berättar om ljusare lägenheter och är mycket nöjda. Det kommer att bli ett lyft för våra lägenheter.

Vi vill påminna om att fönster och dörrar tillhör föreningen så ingen åverkan på dem är tillåten, såsom tex installation av kattluckor.

Hemsidan

Vi påminner om vår hemsida: brf-sockertoppen.se Gå gärna in och titta på den. Här finner ni uppgifter om bla felanmälan.

Körhastighet inom området

Vi påminner om att det är gånghastighet inom området, kör försiktigt. Vi har fått flera nyinflyttade barnfamiljer, vilket är trevligt, så tänk på våra barn, de kan snabbt dyka upp bakom en häck.

Tvättstugan

Vi vill än en gång poängtera att enbart ludd från torkskåp och torktumlare samt smuts som sopas upp från golvet ska slängas i papperskorgarna. Förpackningar lämnas i miljörummen!

Trivselgrupp

Styrelsen efterlyser en medlemsgrupp för anordning av träffar i Rosa Huset såsom fotboll/musik/pubkväll. En ide kan vara att köra in en storbilds-TV? Om vi träffas och umgås får vi större förståelse för varandra, och vi lär känna våra grannar.

Vill du ingå i denna grupp så kontakta någon i styrelsen. Vi söker just DIG för detta, du kan bidra med mycket eller lite för en bättre och mer trivsam förening. Du kanske tänker att inte kan väl jag? Men i en grupp kommer man fram till många bra förslag. Till på köpet får du kanske nya vänner eller bekantskaper. Värt att prova… Gammal som ung…

 

Hälsningar Styrelsen

Inga kommentarer än.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.