Toppmeny

BRF Sockertoppen Nyhetsbrev November 2017

Trädgårdsskötsel

Styrelsen har beslutat att säga upp avtalet med Hagtorn Fastighetsservice som skött om våra grönområden, då deras arbete inte har varit till belåtenhet. Vi undersöker ny leverantör för vår trädgårdsskötsel.

Snöröjning

Styrelsen har beslutat att liksom förra året anlita Väla Mark och Trädgård för snöröjningen av våra två gator.

Fläktbyte/ventilation v 44-45

Vi kommer att byta ut våra fläktar på taken för bättre ventilation i våra bostäder då flera boende bla klagat på odör från badrummen och för att få ett bättre inomhusklimat. Företaget Omnino behöver tillgång till alla lägenheter. Se separat informationsbrev som har gått ut till samtliga i veckan. Är du inte hemma den dagen de kommer till just din lägenhet se till att en granne har fått nyckel eller lämna till Majlis Aurér i hus 9. (Märk nyckeln med nummer och adress.)

Väg-gupp

Våra två gator är ett gångfartsområde där max hastighet är 7 km/h. Detta efterföljs inte och vi kommer därför köpa in tre stycken väg-gupp för att få ner hastigheten inom området. Tänk på våra lekande barn och kör i kryphastighet. En olycka är ett ögonblicksverk.

Kortspel i Rosa Huset

Det har kommit in önskemål om kortspelskvällar i Rosa Huset. Därför är ni som är intresserade av detta välkomna onsdagen den 15 november kl 18:00 för att diskutera vilken dag i veckan samt vilka kortspel som önskas spelas.

Avtackning/ ny Ordförande

Styrelsen tackade avgående ordförande Ingemar Olsén för det arbete han lagt ner i styrelsen samt valde Marcus Andersson, hus 1, till ny ordförande fram till nästa årsmöte. Vi önskar Ingemar och hans familj lycka till med det nya boendet i Eslöv.

Glad höst önskar Styrelsen

Inga kommentarer än.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.