Toppmeny

BRF Sockertoppen Nyhetsbrev mars 2017

Värmeväxlare/Element

Nu ska vattentemperaturen i våra kranar vara reglerad till 55 grader. Bytet av vår värmeväxlare fungerade som planerat och vi beklagar de eventuella oangelägenheter det medförde. Några boende hade problem med kalla element när värmen slogs på igen. Har ni problem med att värmen inte kan regleras, antingen elementet för vartm eller för kallt, så felanmäl så skickar vi rörmokaren att fixa det.

P-vakter

Det har börjat patrullera P-vakter i området så tänk på hur du parkerar din bil för att slippa P-bot. Det är lag på att det ska vara 10 meter fram till en korsning/utfart, så Tranchells väg är en svårparkerad gata om man ska följa parkeringslagen. En parkeringsplats är nu utmärkt med handikappskylt. Belägen vid hus nr 13.

Tjuvar

En boende har observerat en person som smög runt våra bilar en tidig morgon. Tänk på att tömma din bil innan tjuven gör det.

Tvättstugorna

Återigen har vi fått klagomål på tvättstugorna. Se till att där är snyggt och städat när du lämnar. Ta med tomma sköljmedelsflaskor och tvättmedelspaket till miljörummet. Fyll inte papperskorgen med gamla kläder. Papperskorgen är enbart till för ludd från torkskåp och torktumlare samt det man sopat upp från golvet. Allt annat ska sorteras och kastas i miljörummen.

Entrédörrar

Som ni vet har vi problem med kärvande entrédörrar i flera av husen. Styrelsen arbetar med att ta fram ett helt nytt låssystem.

Med hopp om att våren snart är på intågande!

Hälsningar Styrelsen.

Inga kommentarer än.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.