Toppmeny

BRF Sockertoppen Nyhetsbrev januari 2017

Byte av värmeväxlare/avstängning av vatten

Under vecka 7 kommer E-on att modernisera vår fjärrvärmecentral och byta ut värmeväxlaren. Det innebär att varmvattnet kommer att behöva stängas under större delen av veckan. Den gamla värmeväxlaren är utsliten och måste bytas och som ni nog märkt håller den inte längre en konstant temperatur utan växlar mellan hett och kallt vatten. Var försiktiga i duschen så ni inte skållar er!

Lägenhetsnumren

Vi kommer att montera ner alla nummer på lägenhetsdörrarna och kommer i fortsättningen anpassa oss till det offentliga systemet. Den innebär att en lägenhet på första våningen alltid har nummer som börjar på 10, våning 2 börjar på 11 osv. Första lägenheten från vänster får tillägg med 01, andra får 02 osv. De som bor i hus 5 på första våningen och i andra lägenheten från vänster räknat har alltså adress Sockertoppen 5, LGH 1002. Detta system gäller över hela landet.

Sophantering 

Vi har sophantering och i miljörummen kan endast kastas det som finns anslaget på skyltar. Grovsopor tas ej omhand av sopbilarna. Tänk på att det är du som är skyldig att transportera din julgran till Sysav.

”Elda för kråkorna”

Ni som bor på andra våningen i hus 4-6 tänk på att hålla båda dörrarna till tornet stängda vintertid. Det finns en värmefläkt innanför entrédörren som ska vara påslagen och om den övre dörren står öppen så eldar vi bara för kråkorna. Risk finns även för isbildning på trappstegen när städerskan tvättat trappan och det inte är plusgrader.

Vi hoppas snart på lite vårvärme…. Vi går i alla fall mot ljusare tider =)

 

MVH

Styrelsen

Inga kommentarer än.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.