Toppmeny

Brf Sockertoppen Nyhetsbrev januari 2016

Vi önskar att 2016 blir ett riktigt gott år för oss alla!

Om ni under våren noterar att det går omkring människor i vår trädgård och mäter och inspekterar så är det folk från trädgårdsföretag och från byggföretag. Vi har begärt offerter på trädgårdsskötsel samt på fönsterbyten och givetvis vill man mäta och undersöka detta innan man kan lämna offert.

Det kan också komma människor som undersöker husens socklar. Vi måste få sprickor lagade och vi måste också få undersökt att inte fukt tränger in i krypgrunderna.

Årsmöte

Vi påminner om årsmötet den 17/5 och uppmanar er som har intresse av arbete i styrelse eller i någon arbetsgrupp att anmäla detta till valberedningen.

Hemsida

Vår nya hemsida är nu klar och ni hittar den under www.brf-sockertoppen.se. På hemsidan hittar ni alla medarbetare, telefonnummer för felanmälningar och mycket annat. Här finns stadgar, ordningsregler, och vilka företag vi samarbetar med. Här kan ni också boka gemensamhetslokalen och här finns en kalender med bokade aktiviteter. Har ni synpunkter på hemsidan så är vi tacksamma om ni meddelar detta till webb-ansvarig.

Snöröjning

Vi har anlitat Veterankraft i Lund för snöskottning och sandning. Veterankraft har å sin sida anställd Göran Nilsson, Sockertoppen 10, för att utföra arbetet.

Element

Elementen tillhör föreningen och om dessa inte fungerar ska det felanmälas till styrelsen!

Hälsningar Styrelsen

Inga kommentarer än.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.