Toppmeny

BRF Sockertoppen Nyhetsbrev december 2016

Fjärrvärme

Vår fjärrvärmecentral sjunger på sista versen. Vi har tagit in offerter och beslutat oss för att anlita E-on för att byta ut befintlig utrustning och installera en värmeväxlare. Arbetet kommer att ta en veckan och under den tiden kommer varmvattnet att vara avstängt under en dag och värmen på elementen kommer också vara avstängd under en dag. Arbetet ska utföras i januari oc ni kommer i god tid att få besked om vilka dagar som är aktuella.

Takfläktar

Husens fläktar, vilka drar ut luft både från köksfläkt, badrum och klädkammare, är också omoderna och uttjänta. Under året kommer fläktarna att bytas ut vilket ska ge oss bättre utsug och spara mer energi.

Miljörummen

Återigen påminner vi om att i miljörummen får endast kastas sådant som det finns skyltat ovanför soptunnorna. Övrigt måste den boende själv transportera till en miljöstation, t ex SYSAV.

Julbordet

Tyvärr var intresset lågt för ett gemensamt julbord. En av avsikterna med sammankomster är att styrelsen ska få en möjlighet att vädra idéer och synpunkter med er boende. Föreningen är vår gemensamma angelägenhet och det ligger ett stort värde i att styrelsen får alla synpunkter före beslut och inte bara klagomål efteråt. Ni som är delägare i föreningen (ägare till en andel) borde vara med och underlätta för de som sitter i styrelsen och som ibland tvingas ta kostsamma och obekväma beslut.

Vad är vitsen med ett gott rykte?

Ett positivt ord om din bostadsförening kan påverka priset på din bostad. Ett rykte om god grannsämja gör att vi får fler spekulanter vid lägenhetsförsäljning. Lämna in hela ansvaret för din bostadsrättsförening till några få grannar utan bidra åtminstone med några uppmuntrande ord.

Vi gör så gott vi kan.

God Jul och Gott Nytt År

önskar Styrelsen

Ann-Louise, Ingemar, Majlis, Marcus och Fredrik

Inga kommentarer än.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.