Toppmeny

BRF Sockertoppen Nyhetsbrev april 2017

Föreningsstämma

Reservera tid för årets föreningsstämma som hålles tisdagen den 23 maj kl 19:00 i Lions Clubs lokaler på Sockerbruksområdet. Infart genom grindarna vid sidan om Företagscentrum (posten). Du kan köra in genom grindarna och parkera uppe vid huset. Kallelse kommer!

Efter stämman blir det tid för fika och diskussioner om förändringar i vårt bostadsområde.

Cykelkällaren i hus 11

Cykelkällaren är nu ommålad och fräsch. Då vi misstänker att en del ägare till cyklar har avflyttat ber vi dig märka din cykel så att vi ser att det finns en ägare. Ej märkta cyklar kommer att transporteras bort efter den 1 juni.

Värmecentralen

Även värmecentralen har målats om efter nyinstallationen. Den nya utrustningen ska förhoppningsvis fungera i 50 år framåt.

Fläktar

Efter monteringen av de nya fönstren märker vi av att fläktarna och radiatorernas termostat också börjar bli ålderstigna och slitna. Under året kommer fläktsystemen i husen att bytas ut. För god ventilation gäller att fönsterspalter hålles öppna och att även ventilerna i badrum och klädkammare hålles helt öppna. Det finns en fläkt på vinden i varje hus, vilket betyder att om någon stänger sina från- eller tilluftsdon i lägenheten så påverkas ventilationen i övriga lägenheter negativt.

Lägenhetsnummer

Krister (vaktmästaren) håller på med byte av skyltar med lägenhetsnummer vi era lägenhetsdörrar.

Miljörum

Återigen vill vi påpeka att miljörummen endast är till för hushållssopor. Grovsopor som mattor och elektronik måste den boende själv transportera bort, lämpligen till SYSAV (ligger bortom Willys och avstjälpning är kostnadsfri). Ni som lagt grovsopor i miljörummen var vänliga och ta hand om era saker.

Vi hoppas vårvärmen kommer snart och glöm inte Föreningsstämman – Du är saknad om du inte kommer.

Mvh, Styrelsen

Inga kommentarer än.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.